ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΑΠΟ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΧΑΟΛΙΤΗ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΗ

Κωδικός: STEES7
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
10.90€

Η λάβα σου παρέχει τα κατάλληλα εφόδια για να φέρεις την ριζική αλλαγή που επιθυμείς στη ζωή σου.
Προάγοντας την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα, η λάβα ξυπνάει το πάθος μας για αλλαγή. Δίνοντάς μας το θάρρος και το πάθος που χρειάζεται για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας, μας στρέφει σε μια πιο θετική στάση ζωής, καθώς παράλληλα μας προστατεύει από την αρνητική ενέργεια που μας κρατά πίσω. Ας βγούμε από τον λήθαργο της οκνηρίας και ας βρούμε την χαμένη δημιουργικότητά μας, ώστε να διεκδικήσουμε εκ νέου την καταξίωση και την ευημερία.

Ο χαολίτης σε ενθαρρύνει να βιώσεις τη ζωή σε βάθος,αποκλείοντας τους παράγοντες που σε απομακρύνουν απ’ αυτήν.
Βοηθώντας μας να απαλαχθούμε απο τους στρεσογόνους παράγοντες που επιβαρύνουν την ικανότητα μας να αναπαυθούμε πραγματικά, ο χαολίτης ενισχύει την ηρεμία και χαλαρότητα. Η ήρεμη κατάσταση του μυαλού, η πραγματική φυσική ανάπαυση, και η καθαρή αύρα μπορούν να μας οδηγήσουν στην εις βάθος εξερεύνηση της ζωής, βιώνοντας πράγματα που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.

Ο αιματίτης σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.
Όντας ο πιο ισχυρός ημιπολύτιμος λίθος που χρησιμοποιείται για τη γείωση, ο αιματίτης φέρνει την ενέργεια της υψηλότερης συνείδησης μέσω των τσάκρα στη ρίζα μας και μας βοηθά να μετατρέψουμε την ενέργεια αυτή σε φυσική πραγματικότητα. Αποβάλλοντας την σύγχυσή μας και προσανατολίζοντάς μας προς την πρακτική δράση στον πραγματικό κόσμο, η θολή φαντασία μετατρέπεται σε στρατηγικό σχέδιο προς την επίτευξη των στόχων μας.
Πιο ποιητικά, μπορεί να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ